Verzorging van top tot teen 
 

Welkom op de website van Comfort Beauty Care!

UPDATE m.b.t. Corona


Hallo allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn de Corona maatregelen verlengd t/m dinsdag 28 april a.s.

De klanten die nog een afspraak hebben staan die hierdoor komt te vervallen, zal ik persoonlijk benaderen. Natuurlijk ben ik telefonisch of per mail bereikbaar voor het geven van advies. Misschien heb je wel een lekkere voetencrème nodig om de voeten toch even te verzorgen, of een zakje Wandelwol wanneer je last hebt van vervelende drukplekken op de voeten. Vooral voor de wandelaars onder jullie is Wandelwol een heel fijn product.

Indien je nog een fijn verzorgingsproduct wenst om de huid even te verwennen, kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen.

Ik wens jullie en jullie naasten heel veel sterkte toe in deze hectische en bizarre tijd.

Nogmaals: zorg goed voor jezelf en elkaar en blijf alsjeblieft gezond!!

Veel liefs,

Carla


Mijn naam is Carla de Koning, gediplomeerd medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. Ik heb een gezellige salon aan huis waar u terecht kunt voor diverse schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen, manicure, voetreflexmassage, ontharen en diverse lichaamsbehandelingen.

Indien nodig kom ik voor een pedicure behandeling bij u thuis! (omgeving Schiedam-Vlaardingen). Hiervoor breng ik € 3,50 en eventuele parkeerkosten extra in rekening.

Tijdens de behandelingen vind ik het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt en zich goed kan ontspannen. In mijn praktijk staan hygiëne en persoonlijke aandacht voorop.

Comfort Beauty Care werkt uitsluitend met 100% natuurlijke en biologische producten, waaronder die van NaoBay, Botanical Beauty en La Reine.

 

 


 

 


            

 

  

Carla de Koning 

Ingrid Bergmanborg 7 

3124 TB Schiedam

tel. nr. : 0615483841

email: info@comfortbeautycare.nl

KvK 68049897

Rabobank: NL45RABO0316316148