Comfort Beauty Care

Verzorging van top tot teen!

Waarom Biologisch? 

Omdat ik het met de volgende stelling eens ben:

"Als je het niet kunt opeten, moet je het ook niet op je huid smeren!!"

Waarom niet? "De huid is ons grootste orgaan en 60% van de ingrediënten van onze verzorgingsproducten kunnen door haar worden opgenomen en zo in je bloedbaan terecht komen.

Deze producten zijn gemaakt op basis van heilzame planten, kruiden en bloemen en hebben als doel het biologische evenwicht van de huid in stand te houden.

Wat is het biologisch evenwicht? Dat is: het in balans zijn van de zuurgraad, de vetmantel en de natuurlijke bacteriën in de huid. 

Waarom is dit zo belangrijk: Omdat de huid ervoor zorgt dat we niet uitdrogen, niet onderkoelen en dat infecties niet binnen kunnen komen.


HOE KUN JE ERVOOR ZORGEN DAT DIT BIOLOGISCH EVENWICHT IN STAND BLIJFT OF KOMT?
Door gebruik van natuurproducten met huideigen ingrediënten. En door geen producten te gebruiken met synthetische toevoegingen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN NATUURZUIVER EN BIOLOGISCH?
100% Natuurzuiver betekent dat er geen onnatuurlijke toevoegingen aan een product zijn toegevoegd. Als producten biologisch zijn, zijn ze nog mooier, want dat houdt in dat de grondstoffen die gebruikt zijn, biologisch geteeld zijn en dus geen pesticiden (landbouwgiften) bevatten. 

U mag van de producten die bij Comfort Beauty Care gebruikt worden verwachten, dat alle producten zowel biologisch als 100% natuurzuiver  zijn.